Illy

De lekkerste koffie van Illy

Veel van ons beginnen de dag maar al te graag met een bakje lekkere koffie. Het is voor veel mensen een dagelijks ritueel dat zich gedurende de dag ook voortzet. Wat is er immers prettiger dan de geur van heerlijke verse koffie om de dag mee te starten? Maar niet alleen thuis, ook op de werkplek is het een ingeburgerd begrip. In de kleine pauzes is altijd tijd voor een lekker bakkie, maar ook tijdens of na de lunch is het een welkom drankje voor veel mensen. Daarnaast heeft koffie ook een zeer sociale functie gekregen. Wanneer je mensen thuis uitnodigd of wanneer je met vrienden of familie op het terras zit, is koffie in vele gevallen daar een belangrijk onderdeel van. Omdat het zo’n belangrijk drankje is, is het ook wel zo prettig dan er varianten zijn die allemaal een andere smaak hebben. Wat ieder persoon heeft over het algemeen toch een net wat andere smaak. Al was het maar voor de broodnodige afwisseling, meerdere smaken en varianten zijn een aspect dat koffiedrinken zo interessant maakt en houdt. Maar welke is over het algemeen genomen nou het lekkerste?

De lekkerste koffie van Illy

Hoewel er vele soorten zijn, pikken we er hier enkele uit die een grote mate van populariteit genieten:

Illy

Expresso van Illy

Deze expresso van Illy is populair vanwege zijn grote pallet aan smaken en tonen dat is te onderscheiden wanneer je deze koffie drinkt. Zaken zoals een heerlijke chocoladesmaak is maar een van de dingen die hem lekker maken. Ook de smaak van karamel en zelfs toest komen naar voren bij deze mooie variant. Om het af te maken zit er zelfs een vleugje aroma van bloemen in. Al deze smaken samen zorgen voor een unieke, veelzijdige en volle smaak.

Guatemala Arabica van Illy

Deze variant is heel speciaal. Hij wordt geteelt hoog in de bergen van – je raadhet al – Guatemala. Deze hoogte maar ook de wind die daar is bepalen voor een groot gedeelte de unieke smaak van deze variant. De smaken die naar voren komen bij deze koffie zijn karamel, chocolade en de zoete smaak van honing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *