Op zoek naar een bar?

Bent u op zoek naar een bar? Overweeg dan eens om te kijken naar een houten bar kopen. Deze geweldige eye catcher vormt het middelpunt van uw bar, kroeg of café. Het is daarom van groot belang dat u de keuze voor welke houten bar kopen u kiest, goed af te wegen. Het is namelijk niet enkel een grote aanschaf, een grote bar is niet goedkoop, maar ook omdat de bar het visitekaartje vormt voor uw gasten. U wilt natuurlijk dat uw gasten met een goed gevoel uw bedrijf verlaten. Van deze ervaring vormt de interactie met uw bar een belangrijk gedeelte. De combinatie van het personeel achter de bar, de inrichting van uw restaurant of kroeg en de bar zelf.

Keuze in overvloed

Als u op internet kijkt zult u er al snel achter komen dat er allerlei verschillende stijlen, soorten, groottes, houtsoorten en details mogelijk zijn bij het aanschaffen van een bar. U zult daardoor verscheidene termen tegenkomen als queen bar, engelse bar, empire bar of luifelbar. Elke van deze termen hangt samen met uit welke details de bar is uitgesneden. Denk bijvoorbeeld aan de details bovenaan de achterbar. Een empire bar kenmerkt zich vaak door het kroontje in de vorm van een driehoek bovenop de achterbar. Een queenbar wordt doorgaans gekenmerkt door de grootte van de bar. Er zijn sommige bars, die zo kant en klaar geleverd kunnen worden, die zelfs vijf tot zes meter breed zijn. Als dat geen indruk achterlaat!

Accessoires maken uw bar compleet

Enkel een bar aanschaffen maakt natuurlijk niet enkel voor de blijvende indruk die u wilt maken. De accessoires maken het geheel compleet. Denk aan verlichting boven uw bar, het gebruik van een mooie tap en de barkrukken die u ervoor zet. Barkrukken komen namelijk ook in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld geheel van hout gemaakt, maar ook met prachtig leer en eventueel met of zonder zitting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *