Date

Tips voor een leuke date in Zwolle

Na een periode zonder liefde in je leven, ben je weer eens toe aan een leuke date. Via het internet heb je elkaar leren kennen en na een tijdje met elkaar gepraat te hebben, heb je de stoute schoenen aangetrokken en heb je een date voorgesteld. Maar de paniek begint toch een beetje toe te slaan, want wat ga je nu doen als date? Want je wilt tenslotte toch een goede eerste indruk maken. Daarom geven we jou in deze blog enkele tips voor date. En welke stad is daar meer geschikt voor als de romantische Hanzestad Zwolle. Lees de blog goed door en maak een goede eerste indruk!

1. Wandel romantisch samen door de stad

Tijdens je eerste date wil je natuurlijk elkaar leren kennen en ontdekken of de klik er ook in ‘’real life’’ is. Dan raden we jou af om naar bijvoorbeeld de bioscoop te gaan. Veel leuker is het om lekker samen door te straten en het park in Zwolle te struinen. Zo kunnen jullie samen gezellig praten en genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Vergeet niet om ook een leuk terrasje te pakken. En daar in het zonnetje te genieten!

2. Huur een boot en vaar door de grachten

Zwolle wordt omringd door grachten. De ideale mogelijkheid dus om een bootje te huren en het water op te gaan. Neem een picknickmand mee met eten en drinken en vaar romantisch door de grachten. Plan genoeg tijd in zodat je niet op de tijd hoeft te letten.

3. Sluit de dag af door lekker te gaan uiteten

Een etentje mag natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje. Een etentje doet het namelijk altijd goed op een date. Kies voor een goed Chinees restaurant in Zwolle zoals Kota Radja. Hier kunnen jullie genieten van de lekkerste Chinese en Kantonese gerechten. Ook als je gek bent op Sushi ben je hier aan het goede adres. Tijdens het eten kunnen jullie elkaar goed leren kennen. Een betere afsluiter voor een leuke date kunnen wij niet verzinnen!

Hebben jullie nog niet genoeg van deze stad? Kies dan voor een hotelovernachting in een mooi hotel in Zwolle. Zo kunnen jullie langer genieten van deze Hanzestad.