Tips voor een efficiënte horeca

De terrassen zijn weer geopend en binnenkort zullen we misschien ook weer binnen uit eten mogen. Ontzettend veel mensen hebben dit natuurlijk erg gemist, waardoor er straks een stormloop is op het aantal reserveringen. Dat betekent dat we in de horeca zo efficiënt mogelijk te werk willen gaan, waardoor deze tips je zeker zullen helpen. 

Overzicht op het terras

Het belangrijkste is dat je overzicht kunt bewaren op het terras. Dit begint bij de indeling van het terras. Je moet hierin slim te werk gaan door tafels op de juiste manier neer te zetten, zodat bediening precies weet waar ze moeten zijn. Je kunt hiervoor een plattegrond maken en deze binnen ophangen! 

Schrijf alles op

Je zult misschien denken dat je dat ene drankje van tafel 4 wel zou onthouden om door te geven aan de bar. Maar houdt er rekening mee dat er met drukte meerdere mensen zijn die iets aan je willen vragen of door willen geven. Zorg er daarom altijd voor dat je pen en papier bij je hebt om deze bestellingen te noteren. 

De keuken

Niet alleen de bediening en bar moeten efficiënt kunnen werken. Ook de keuken is een belangrijk onderdeel binnen de horeca, waardoor ook hier gezorgd moet worden voor een efficiënte werkplek. De indeling van een keuken is hierin de basis, maar het onderhoud van de keuken is een tweede punt. Zorg er daarom voor dat je een grootkeuken monteur hebt die voor reparatie en onderhoud kan zorgen. Je kunt hiervoor terecht bij Service Equipe Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *